Gratis stijladvies bij de ver- of aankoop van je woning en/of het afsluiten van je hypotheek

Foto: Peters en Jacobs makelaars-taxateurs

ECHT – Heb je verhuisplannen of heb je je droomwoning gezien? Zet je woning dan te koop bij makelaar Peters en Jacobs makelaars-taxateurs in Midden-Limburg, of maak gebruik van de unieke aankoopbegeleiding, zodat het jou zeker lukt om je woning aan te kopen.

Ervaar zelf de bijzondere en persoonlijke aanpak van Peters en Jacobs makelaars-taxateurs.

Actieperiode
Kijk eens naar diensten van Ikregeljehypotheek voor het afsluiten van je hypotheek voor je nieuwe woning. Volledig onafhankelijk hypotheekadvies, snel en vakkundig geregeld. Ook als je wilt verbouwen, verduurzamen of je overwaarde wilt opnemen kun je bij ikregeljehypotheek terecht! Maak je gedurende de actieperiode gebruik van één van de diensten van Peters en Jacobs makelaars-taxateurs of van Ikregeljehypotheek, dan ontvang je een speciale voucher voor een gratis en persoonlijk interieuradvies (*) aan huis.

Keuze
Hierbij kun je een keuze maken uit:

  • Kleur-advies aan huis van de woning (3 uur) óf
  • Styling-Indelingsadvies 3 uur aan huis óf
  • Globaal advies voor de woning 3 uur aan huis óf
  • 3D-indelings-ontwerp van één ruimte

Bezoek snel de website via www.peters-jacobs.nl en/of www.ikregeljehypotheek.nl voor meer informatie. Kom op zaterdag 24 februari van 10.00 uur tot 12.00 uur naar de inloopsessie waarbij je terecht kun voor al je vragen over de woningmarkt, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hypotheken en de laatste trends over woninginrichting. Deze inloopochtend vindt plaats op het kantoor van Peters en Jacobs makelaars-taxateurs, Schoolstraat 1 Echt (Peij). Koffie en vlaai staan voor je klaar.

(*) vraag naar de voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen