Sportcafé Leudal in Roggel

Foto: Pixabay - tommyvideo (CC0-Public Domain)

ROGGEL – Twee keer per jaar wordt vanuit Negen, in samenwerking met de gemeente Leudal, een sportcafé georganiseerd. Het sportcafé staat in het teken van elkaar ontmoeten, versterken en verbinden.

Op donderdag 2 november vindt het Sportcafé Leudal plaats in de kantine van S.V. Roggel. Het thema van de avond is ‘De gelukkige vereniging’.

Inspiratie
Vragen die centraal staan zijn onder meer: van wie is de vereniging, hoe belangrijk is sociale veiligheid binnen de vereniging, wie zijn we als vereniging en vanuit welke kernwaarden handelen we? Wat is ons verenigingstalent en welke individuele talenten hebben de leden? Laat je verder inspireren door het bijzondere verhaal van Job van Eunen en ontdek hoe jouw vereniging een gelukkige toekomst tegemoet kan gaan, waarbij leden zich gedragen als trotse eigenaren van de vereniging. Alle sportverenigingen en maatschappelijke organisaties uit de gemeente Leudal zijn van harte welkom. Het sportcafé begint om 19.15 uur en duurt tot 21.30 uur. Aanmelden kan via deze link of door contact op te nemen via [email protected]. Vermeld hierbij vanuit welke organisatie je deelneemt en met hoeveel personen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen