Politie zoekt getuigen, beelden en eigenaren van mogelijk gestolen spullen

Foto: Wijkagenten Leudal

BAEXEM – Een inwoner van Baexem zag afgelopen nacht twee verdachte personen diverse voertuigen betasten en belde de politie.

Agenten reden naar de straat die door de getuige was doorgegeven. Bij het zien van de politieauto gingen de mannen er als een haas vandoor.

Diefstal
Één van hen wist te ontkomen. De andere man werd na een korte achtervolging staande gehouden. Deze man had spullen bij zich die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Roermond. Het zou kunnen dat de mannen zijn vastgelegd op bewakingscamera’s of videodeurbelsystemen in de buurt. De politie komt daarom graag in contact met buurtbewoners die beschikken over beelden waarop de twee verdachten te zien zijn.

Contact
Herken jij één of meerdere van de spullen op deze foto’s of weet je van wie ze zijn? Heb je camerabeelden waarop de mannen te zien zijn? Neem dan contact oip met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 en vermeld hierbij het registratienummer PL2300-2023165020.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen