Paddenstoelenlezing door Gerard Dings

Foto: Pixabay - adege (CC0-Public Domain)

HAELEN – Maandag 3 oktober zal de gerenommeerde paddenstoelendeskundige Gerard Dings vanaf 19.30 uur een lezing verzorgen over paddenstoelen in het Leudal.

Deze informatieve en boeiende avond staat open voor alle natuurliefhebbers. Gerard Dings is een bekende naam binnen de wereld van de mycologie en heeft tientallen jaren ervaring binnen de paddenstoelenstudie.

Ecosysteem
Mis deze kans niet om meer te ontdekken over de verbazingwekkende diversiteit en de rol van paddenstoelen in ons lokale ecosysteem. Entree bij deze lezing in het Bezoekerscentrum Leudal, gelegen aan de Roggelseweg 58 in Haelen, kost 2,50 euro per persoon. Kinderen en donateurs van de Studiegroep Leudal hebben gratis toegang.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen