Hart voor Leudal zoekt nog vrijwilligers

Foto: Gemeente Leudal

LEUDAL – Wekelijks worden in Nederland ruim driehonderd mensen getroffen door een plotselinge stilstand in de bloedsomloop. In ongeveer 80 procent van de gevallen gebeurt dat thuis.

Op zulke kritieke momenten is het goed als er hulp dichtbij is. Hulp die jij misschien wel kan bieden…

Netwerk
In alle dorpen van Leudal is een dekkend netwerk van automatische externe defibrillatoren (AED). Inclusief een daarbij behorend netwerk van getrainde vrijwilligers, want elke seconde telt. Om dit netwerk uit te breiden wordt nog gezocht naar vrijwilligers die als eerste ter plekke kunnen zijn. Op dinsdag 17 oktober is er daarom van 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur een voorlichtingsavond bij BMV Ellenhof, aan het Scheijmansplein 18. Hart voor Limburg verzorgt deze informatiebijeenkomst om antwoord te geven op al je vragen.

Aanmelden
Aan bod komen onder meer reanimatie en AED gebruik, werking van het oproepsysteem HartslagNu en uitleg over de inschrijving en registratie. Aanmelden voor de voorlichtingsavond is verplicht en kan via deze website. Klik op de blauwe balk halverwege de pagina. Meer informatie is verder hier te vinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen