Praten over laaggeletterdheid in Nunhem

Foto: Pixabay - congerdesign (CC0-Public Domain)

NUNHEM – Van 8 tot en met 15 september is het de Week van lezen en schrijven. De gemeente Leudal wil dan extra aandacht besteden aan het belang hiervan.

Daarom zal er op woensdag 13 september, van 9.00 uur tot 12.00 uur, een medewerker van de gemeente aanwezig zijn bij de schaftwagen op het Herman Meddensplein in Nunhem om met mensen in gesprek te gaan over lezen, schrijven, rekenen en de moeilijkheden die sommige inwoners daarmee ervaren.

Taalakkoord
Dit initiatief komt voort uit het Leudals Taalakkoord aan de hand waarvan de gemeente Leudal, samen met maatschappelijke partners, inzet op het terugdringen van laaggeletterdheid. Ken of ben jij iemand die moeite heeft met lezen, schrijven en/of rekenen en wil je dit bespreekbaar maken? Kom dan op 13 september vrijblijvend langs in Nunhem. Meer informatie is te vinden op deze website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen