Slot op de deur van loods in Kelpen-Oler

Foto: Pixabay - lovingimages

KELPEN-OLER – Op last van burgemeester Schmalschläger is, op grond van de opiumwet, een loods aan de Heideweg in Kelpen-Oler tijdelijk gesloten.

In de loods werd eerder een hennepkwekerij aangetroffen.

Brandgevaar
Voor een periode van een jaar gaat er een slot op de deur. In deze periode is het verboden de loods te betreden. Burgemeester Schmalschläger: ‘De veiligheid van onze inwoners is één van onze hoogste prioriteiten. Samen met partners zoals de politie handhaven we daarom waar nodig.’ Een hennepkwekerij is dan ook gevaarlijk. De kans op brand door bijvoorbeeld kortsluiting is groot. Burgemeester Schmalschläger heeft al vaker gebruik gemaakt van haar bevoegdheden, in de vorm van bestuurlijke waarschuwingen en sluitingen van panden.

Meld drugsoverlast
Drugs gaan vaak gepaard met overlast en criminaliteit. De gemeente Leudal en de politie gaan dit zoveel mogelijk tegen. De hulp van inwoners helpt daarbij. Ervaar jij drugsoverlast of herken je signalen van een drugslab? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem blijven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen