Beugelclub Onder Ons: het vijfde opeenvolgende kampioenschap van Neer 1

Foto: BC Onder Ons

NEER – Neer 1 heeft in een zinderend slot van de competitie het Nederlands kampioenschap in de Ereklasse beugelen behaald. In een wisselvallig seizoen hadden de mannen op het juiste moment de vorm weer te pakken.

Een bijzondere prestatie: het is namelijk de vijfde titel op rij.

Receptie
In een laatste spannende competitiewedstrijd, waarin nog drie teams kansen hadden, werd Neer terecht kampioen. Daarnaast werd Rob Geelen persoonlijk Nederlands kampioen in de ereklasse en Har Silvrants persoonlijk Nederlands kampioen in de Tweede Klasse. De club is uiteraard trots op de prestaties en nodigt iedereen uit om alle kampioenen te feliciteren tijdens een receptie, op vrijdag 26 mei van 20.00 tot 21.00 uur op hun beugelbaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen