Leudal Wandelvierdaagse met uitnodigende routes door de natuur

Foto: Atletiek Leudal

HEYTHUYSEN – De Leudal Wandelvierdaagse komt er weer aan. Wil je genieten van prachtige routes door een schitterend natuurgebied? Doe dan mee met deze vierdaagse, georganiseerd door Atletiek Leudal, van 22 tot en met 26 mei. Woensdag 24 mei is een rustdag.

De routemakers hebben weer allerlei leuke paadjes ontdekt en verwerkt in mooie wandelingen. De routes zijn volledig bewegwijzerd en variëren van 5, tot 7,5, 10 en 12,5 kilometer.

Vertrek
De vertrektijd is elke avond tussen 18.00 uur en 19.30 uur (12,5 kilometer uiterlijk 19.00 uur). De eerste drie wandelavonden kun je starten en finishen bij Boscafé De Busjop in Heythuysen. Op vrijdag zijn vertrek en aankomst op het plein bij Penders Voetzorg in het centrum van Heythuysen. Onderweg word je getrakteerd op iets lekkers bij de stempelpost, waar ook de meewandelende viervoeters niet worden vergeten. Op het plein worden tijdens de slotavond medailles uitgereikt en sluit Atletiek Leudal deze wandelweek af met muziek, loterij en attracties voor de jeugd.

Gratis weekkaart
Nieuw is dat alle kinderen tot en met 12 jaar een gratis weekkaart kunnen krijgen, mits zij zich vooraf digitaal hebben ingeschreven. Op de website www.leudalwandelvierdaagse.nl is digitaal voorinschrijven heel gemakkelijk. Ook vind je er alle informatie over tarieven, parkeren, de loterij en nog veel meer. Heb je vóór maandag 15 mei online ingeschreven, dan kun je je deelnemerskaart al afhalen op donderdag 18 mei, vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei bij Penders Schoenen, Dorpstraat 1 in Heythuysen. Zo kun je de eerste wandelavond om 18.00 uur meteen van start.

Groepen
Lukt dit vooraf ophalen niet, dan krijg je jouw wandelkaart bij het begin van de vierdaagse, evenals degenen die zich vanaf maandag 15 mei tot en met zaterdag 20 mei nog online hebben ingeschreven. Natuurlijk kun je ook elke dag na–inschrijven. En kun je niet vier dagen deelnemen? Dan is er de mogelijkheid om één, twee of drie dagen mee te wandelen. Voor groepen vanaf vijftien personen is een aantrekkelijke korting.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen