Accretos volleybaltoernooi beleeft 41e editie in Neer

Foto: Accretos

NEER – Op zaterdag 27 en zondag 28 mei (Pinksterweekend) is er de 41e editie van het Accretos volleybaltoernooi. Het toernooi zal net als voorgaande edities weer plaatsvinden op evenemententerrein ’t Maasveld (Ligteveld) in Neer.

Er wordt gespeeld op gras en zand, onder het genot van muziek, een hapje en een drankje.

Beachvolley
Traditioneel vindt op de zaterdag het jeugdtoernooi plaats, voor teams in de categorie A, B en C (meisjes/jongens) en niveau 1 tot en met 6. Op zondag is er het beachtoernooi op zand (3 tegen 3) en is er ook weer een recreatief toernooi op gras. Aan het beachvolleybaltoernooi kan worden deelgenomen binnen de categorieën regiodivisie tot en met 1e klasse, 2e/3e klasse en beach b-jeugd. Aan het recreatief toernooi kan worden deelgenomen in de categorieën geoefend en ongeoefend/vriendengroepen.

Iedereen is welkom, van jong tot oud. Aanmelding kan via deze site. Om op de hoogte blijven van alle updates kun je ook op Facebook kijken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen