Beweeg mee(r) bij Atletiek Leudal

Foto: Atletiek Leudal

HEYTHUYSEN –  Voldoende bewegen is van belang om fit en gezond te blijven. Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend dat een passend sportaanbod gevonden wordt. Dit kan bijvoorbeeld komen door een financiële situatie of een gebrek aan zelfvertrouwen.

Atletiek Leudal biedt daarom vanaf woensdag 2 november een nieuw beweegprogramma aan, speciaal voor volwassenen en senioren. Plezier en gezelligheid staan voorop.

Laagdrempelig
Bewegen in de buitenlucht zonder per se prestatiegericht bezig te zijn. Ervaart u drempels om te sporten of bewegen? Kom dan zeker een keer langs. Het programma bestaat elke week uit verschillende, laagdrempelige beweegoefeningen in een circuitvorm. Daarbij wordt gebruik gemaakt van simpele sportmaterialen. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. Ben je even moe, of is iets te makkelijk of te moeilijk voor je, dan wordt hier rekening mee gehouden.

Veilige omgeving
Er wordt extra waarde gehecht aan het creëren van een veilige omgeving. Tijdens deze training zullen er daarom geen andere groepen aanwezig zijn. De trainingen starten op woensdag 2 november van 9.00 uur tot 10.00 uur. Vervolgens elke woensdagochtend, op te atletiekbaan van Atletiek Leudal aan de Arevenlaan 7 in Heythuysen. De eerste vier trainingen die je volgt, zijn gratis. Voor aanmelden of meer informatie ga je naar deze website (proeftrainingformulier invullen o.v.v. ‘Nieuwe groep sportief wandelen’). U kunt ook eenvoudig contact opnemen met beweegcoach Matti van den Elzen via [email protected] of 06-28.15.17.93.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen