Vijfenveertigste editie Leudalrit van Ruitersportvereniging Haelen een week verschoven

Foto: Facebook RSV Haelen

HEYTHUYSEN – Ruitersportvereniging Haelen heeft de vijfenveertigste editie van de Leudalrit, die zondag 2 oktober zou plaatsvinden, verzet naar 9 oktober.

De rit voor ruiters en koetsiers door het bosrijke Leudal is een week verschoven omdat de weersverwachtingen van komend weekend een koude, natte en winderige zaterdag en zondag beloven.

Start
Onze Limburgse weerman voorziet daarna echter een droge, rustige en aangename herfstperiode. Daarom is besloten om de Leudalrit te verplaatsen. De route heeft een lengte van circa twintig kilometer, met de mogelijkheid om de tocht via het knooppuntensysteem uit te breiden. De rit start en eindigt op de parkeerplaats achter Frank Coolen Machines, aan de Biesstraat 59 in Heythuysen. Deze parkeerplaats ligt ook vlakbij de Busjop, aan de Busschopsweg 9. Starten is mogelijk tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Bij drukke oversteekpunten worden verkeersregelaars ingezet. De wegen en paden zijn goed begaanbaar, hoewel hoofdzakelijk onverhard.

Inschrijven
Het inschrijfgeld voor de Leudalrit bedraagt 15 euro voor ruiters en 20 euro voor aanspanningen. Elke combinatie (ruiter of aanspanning) kan gratis een consumptie en broodje ophalen bij de pauzeplaats. De pauzeplaats is bij Kloosterhof, aan de Sint Elisabethsdreef 5 in Haelen. Voor inschrijvingen stuur je een mail naar [email protected]. Vermeld naam en 06-nummer. Uitsluitend voor de inschrijving worden deze gegevens geregistreerd. Het inschrijfgeld dient te worden overgemaakt op rekeningnummer NL67 RABO 0118610740 t.n.v. RSV Haelen onder, vermelding van ‘Leudalrit’ en je naam. Zie ook de Facebookpagina.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen