Driedubbel feest bij Hubo Heythuysen: Gewoon Cadeau & Interieur ziet het levenslicht

Foto: Hubo Heythuysen

HEYTHUYSEN – De tijd vliegt, zeker als het goed gaat. Zo is het op 1 oktober alweer een jaar geleden dat Erik Cnoops de nieuwe eigenaar werd van Hubo Heythuysen. Dat is op zich natuurlijk al reden voor een feestje. Maar er is meer. Een al langer gekoesterde wens zal half november in vervulling gaan: dan ziet, binnen het huidige pand van de Hubo, ook ‘Gewoon Cadeau & Interieur’ het levenslicht.

Op zaterdag 1 oktober viert Hubo Heythuysen haar eerste verjaardag, met voor alle klanten een klein presentje een viooltje in de Hubo Kleuren. Wat deze dag nog specialer maakt: Hubo Nederland bestaat dan ook precies 55 jaar. Ook daarom is er een leuke actie met twintig procent korting op bijna het hele assortiment*, diverse leuke weggevertjes en uiteraard wat lekkers!

Nieuw concept
‘Toen wij in 2021 de Hubo overnamen, miste we iets in Heythuysen’, vertelt Erik. ‘Een trendy, sfeervolle winkel waar je mooie accessoires kunt krijgen voor je interieur, maar ook een klein cadeautje om iemand te verrassen. Op 19 november wordt die droom werkelijkheid en openen we de deuren met dit nieuwe concept: Gewoon Cadeau & Interieur. Momenteel zijn we met het hele team van Hubo Heythuysen hard aan het werk om de winkel te verbouwen. Veel klanten vragen ons of we gaan stoppen met de dierenbenodigdheden, maar dit is absoluut niet het geval. Wel wordt die afdeling helemaal gemoderniseerd, opgefrist en aangevuld met de nieuwste artikelen.’

Rambo
Over dieren gesproken: bedrijfshond Rambo is inmiddels niet meer weg te denken een fenomeen bij Hubo Heythuysen.
Het dier wekt meteen sympathie bij alle klanten door de rust die hij uitstraalt. Bij binnenkomst zal hij iedereen direct komen begroeten. Zoals het hele team van Hubo Heythuysen je van harte welkom heet komende zaterdag en hopelijk nog vele malen daarna.

*vraag in de winkel naar de voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen