Vier jonge Mechelse herders gevonden in buitengebied Buggenum

Foto: Dierenpolitie

BUGGENUM – Een wandelaar heeft In het buitengebied van Buggenum afgelopen maandag vier jonge Mechelse herders aangetroffen.

De puppies waren bij een maïsveld aan de Meiboomkensweg gedumpt.

Asiel
Volgens de dierenpolitie zijn de jonge hondjes hooguit vijf weken oud. Het zijn allemaal reutjes. Medewerkers van het dierenasiel hebben de dieren opgehaald. Daar worden ze nu goed verzorgd. De dierenpolitie heeft een getuigenoproep geplaatst om te kunnen achterhalen wie de eigenaar van de puppies is en wie ze heeft gedumpt. Ook worden mensen gezocht die meer weten over de plek waar de hondjes verbleven, voor ze in het veld werden achtergelaten. Getuigen kunnen zich melden via telefoonnummer 144.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen