Zomeractiviteit voor kinderen: ‘Op blote voeten’

Foto: BCL

HAELEN – Iedereen die wel eens de schoenen uittrekt voor een strandwandeling, weet hoe fijn het voelt om op blote voeten door het zand te lopen. Maar hoe zou het zijn om blootsvoets het bos of een weiland in te gaan?

Lopen op blote voeten is heerlijk! Een gezonde en speelse manier van natuurbeleving.

Tuin
Probeer het op woensdag 10 augustus, van 14.00 uur tot 15.30 uur bij Bezoekerscentrum Leudal, aan de Roggelseweg 58 in Haelen. Om het de beginnende ‘barefootlopers’ gemakkelijk te maken, wordt gestart bij het blote voetenpad in de tuin van Bezoekerscentrum. Leuk voor kleine en grotere kinderen, van 4 tot 11 jaar. Het is wel nodig je vooraf aan te melden. Dit kan via e-mail: [email protected] Bellen mag ook: 0475-49.70.10 tijdens de openingsuren van Bezoekerscentrum Leudal (dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur). De kosten bedragen 3,50 euro per kind en kunnen bij aanvang contant of met pin betaald worden. Handdoekje meenemen!

Reacties

Cookieinstellingen