Illusionist Nigel Otermans brengt Vegas naar Valkenburg

Foto: Nigel Otermans

VALKENBURG – De pas 20-jarige illusionist Nigel Otermans uit Haler zal deze zomervakantie nieuwe illusieshows gaan geven in het Openluchttheater Valkenburg

Na het succes van vorig jaar, waarin Nigel en zijn team vijf uitverkochte shows deden, komt hij dit jaar terug met een splinternieuwe voorstelling.

Jongere ik
Nigel: ‘Het wordt nog magischer, grootser en spectaculairder dan in 2021, Vegas in Valkenburg! Door het thema Vegas werden we uitgedaagd om ook het decor aan te pakken met waterfonteinen en vuurwerk’. Drie weken lang gaat Nigel met zijn team, dat onder meer bestaat uit twee nieuwe gastartiesten, zijn show vol nieuwe illusies laten zien. ‘Ik vind het altijd belangrijk om een verhaal te vertellen met mijn magie. Dit jaar is dat mijn eigen verhaal, over hoe het allemaal begon voor mij als illusionist. Daarbij zal het jonge, 13-jarige goocheltalent Olivier Henning mijn jongere ik spelen in verschillende scenes. Sopraan Floor Bosman, 19 jaar, zal veel emotie en kracht overbrengen met haar prachtige zang. Uitendelijk kom ik in het verhaal aan in het grote Vegas, dat wordt echt knallen!’ besluit een enthousiaste Nigel.

Dit jaar staat Nigel niet één maar twee keer per dag op de woensdagen in het openluchttheater in Valkenburg. Data: 27 juli, 3 én 10 augustus om 15.30 uur en 19.30 uur. Tickets en meer info via www.nigelotermans.nl.

Reacties

Cookieinstellingen