Actie energiebespaarbonnen wegens succes uitgebreid naar woningeigenaren

Foto: Pixabay - OpenClipart-Vectors (CC0-Public Domain)

LEUDAL – Huurders konden zich in Leudal al sinds 1 februari aanmelden voor twee Energiebespaarbonnen, die bij bouwmarkten in Leudal besteed kunnen worden aan energiebesparende producten. 

Er komen wekelijks zo’n honderd aanmeldingen van huurders binnen voor deze actie van de gemeente en Leudal Energie, die gesteund wordt door de rijksoverheid. .

Gelimiteerd
Omdat energiearmoede niet alleen een probleem is dat voorkomt bij huurders, maar ook bij bepaalde groepen woningeigenaren met een woning met een laag energielabel (E,F,G), is de actie nu uitgebreid zodat ook deze groep in aanmerking komt. Ook woningeigenaren in de gemeente Leudal kunnen dus een aanvraag doen. Ga daarvoor naar de website van Leudal Energie en vul het aanvraagformulier in. Let daarbij op de actievoorwaarden. Er is een gelimiteerd budget beschikbaar, dus wacht niet te lang. Wanneer alle bonnen zijn uitgegeven wordt het aanvraagformulier van de website gehaald. Voor meer informatie over energiebesparende tips kijk je op www.duurzaamleudal.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen