Volleybaldag van VC Accretos in Neer

Foto: Pixabay - TaniaVdB (CC0-Public Domain)

NEER – Op zondag 26 september vindt de VC Accretos Volleybaldag plaats in sporthal ’t Maasveld te Neer.

Deze dag is bedoeld om jeugd van 8 tot 14 jaar op een leuke en speelse manier kennis te laten maken met de volleybalsport en het verenigingsleven.

Volleybalbus
Vanaf 10.00 uur wordt gestart met drie tijdsblokken (10.00 uur, 11.00 uur en 12.00 uur), afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Tijdens deze dag zal ook de Nevobo Volleybalbus aanwezig zijn en worden allerlei aan volleybal gerelateerde activiteiten georganiseerd. Iedereen is welkom om aan de spellen mee te doen of om gewoon een kijkje te komen nemen. Alle ouders en verzorgers die willen komen aanmoedigen worden voorzien van een kopje koffie of thee. Aanmelden kan hier.

 

Reacties

Cookieinstellingen