Leudalrit voor ruiters en menners

Foto: RSV Haelen

LEUDAL – Traditiegetrouw houdt RSV Haelen op de eerste zondag van oktober een buitenrit voor ruiters en menners. Deze Leudalrit werd vorig jaar helaas gecanceld vanwege de onzekerheden rondom de coronamaatregelen.

Nu kan het weer, dus op zondag 3 oktober vindt de 44e editie plaats. De route heeft een lengte van circa 20 kilometer, met de mogelijkheid om de route via het knooppuntensysteem uit te breiden.

Start
De rit start en eindigt op de parkeerplaats achter Frank Coolen Machines, aan de Biesstraat 59 in Heythuysen. Starten is mogelijk tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Bij drukke oversteekpunten worden verkeersregelaars ingezet. De route voert door het bosrijke Leudal. De wegen en paden zijn goed begaanbaar, maar hoofdzakelijk onverhard. De pauze is bij carréboerderij Kloosterhof, van Staatsbosbeheer.

Inschrijven
Het inschrijfgeld voor de Leudalrit bedraagt 15 euro voor ruiters en 20 euro voor aanspanningen, allemaal inclusief een broodje en een consumptie. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van je naam. In verband met de coronamaatregelen registreren we – uitsluitend voor dit doel – de namen en mailadressen of 06-nummers van alle deelnemers en begeleiders. Je kunt het inschrijfgeld overmaken op Rabobank NL67RABO0118610740 t.n.v. RSV Haelen, onder vermelding van Leudalrit en je naam. Een week van te voren ontvangen deelnemers een mail met informatie over de rit en het coronaprotocol. Voor meer informatie en actuele updates, zie de Facebookpagina.

Reacties