Leudal Leeft brengt iedereen in beweging tijdens Nationale Sportweek

Foto: Pixabay - sweetlouise (CC0-Public Domain)

LEUDAL – Van 17 tot en met 26 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Een week vol beweging, ook in de gemeente Leudal.

Leudal Leeft verzorgt dan een aantal sportieve beweegactiviteiten voor jong en oud.

Balkon Beweegtour
De kinderen van verschillende basisscholen gaan de strijd met elkaar aan om de sportiefste klas van Leudal te worden, door zo veel mogelijk beweegchallenges van de Ben Bizzie Beweegkalender te voltooien. En tijdens de Balkon Beweegtour bewegen, dansen en de ouderen samen vanaf hun balkon Bovendien kunnen ze ook nog meedoen aan een spelletjes bingo. ‘Met al deze sportieve activiteiten willen we zoveel mogelijk mensen uit Leudal inspireren om een leven lang te genieten van sport en bewegen’ zegt coach Matti.

Kijk hier voor meer informatie, of neem contact op met beweegcoach Renée via [email protected] en 0634039035.

Reacties