Week van de Goede Doelen-collecte wordt in september ingehaald in Ell

Foto: Pixabay -geralt (CC0-Public Domain)

ELL – In Ell is van 13 tot 18 september Ell de Goede Doelen-collecte, nadat deze actie in 2020 en in april van dit jaar niet door kon gaan vanwege de coronaregelgeving op dat moment.

De collectanten stoppen in de week daaraan voorafgaand een envelop met daarin een kleine envelop en een intekenlijst bij inwoners in de brievenbus.

Dertien doelen
Op de intekenlijst kunnen inwoners aangeven waaraan ze een geldbedrag willen doneren. Vervolgens kunnen ze deze lijst met het bedrag in de kleine envelop doen. Deze envelop wordt dan  in de loop van de Goede Doelen-week door de collectanten opgehaald. De dertien goede doelen in Ell zijn: Nederlandse Brandwonden Stichting, Vastenactie, Nederlandse Hart Stichting, Longfonds, Maag Lever Darm Stichting, Nationaal Epilepsie Fonds, KWF Kanker Bestrijding, Prinses Beatrix Spierfonds, Nationaal Fonds Kinderhulp, Nationaal MS Fonds, Nierstichting, Alzheimer Nederland en Handicap NL.

Reacties