Drie prinsessen uit Nunhem brengen Prinsessesamba uit

Foto: Facebook De Bosuule

NUNHEM – Het is natuurlijk al bijzonder dat in Nunhem de vastelaovend in aangepaste vorm doorgaat. En dan ook nog met maar liefst drie prinsessen.

In opdracht van die drie prinsessen uit het Bosuuleriek is een bijzonder liedje opgenomen: ‘Prinsessesamba’.

Kers
Tekst en muziek zijn van een bijzonder duo: de schrijvers van het winnend LVK-liedje van 2021: Bas Keltjens en Bart Storcken. Het lied is opgenomen in de studio van CasaMusic in Roggel. De Prinsessesamba is ontstaan omdat prinses Sanne I, jeugdprinses Fenne I en senioreprinses Ans I een spreekwoordelijke kers op de taart van dit bijzondere jaar van het prinsessenschap willen plaatsen.

Extatisch
‘Via adjudant Kim zijn we bij Bas Keltjens uitgekomen, die de geweldige tekst heeft geschreven. Bart Storcken heeft de supergave muziek geschreven. Toen we hoorden dat we dit geweldige liedje mochten gaan zingen waren we helemaal extatisch en we zijn dat ook heel blij dat het nu uitgebracht kan worden’ zo lieten de prinsessen weten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen