Stembureauleden en stemmentellers gezocht voor Tweede Kamerverkiezingen in maart

Foto: J.M. Luijt (Wikipedia CC-BY-2,5)

LEUDAL – Op woensdag 17 maart 2021 vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Vanwege de coronamaatregelen zijn er extra mensen nodig op de stembureaus.

In alle kernen van de gemeente Leudal zijn één of meerdere stemlokalen ingericht waar het mogelijk is om veilig uw stem uit te brengen.

Per brief
Ook is het mogelijk om een volmacht te geven aan een bekende die namens u uw stem uitbrengt. Zoals het er nu uitziet krijgen 70-plussers de mogelijkheid om hun stem per brief uit te brengen. Voor de bezetting van de stembureaus is de gemeente Leudal op zoek naar enthousiaste burgers, die willen plaatsnemen als stembureaulid óf om woensdag 17 maart 2021 te komen helpen bij het tellen van de stemmen. Naar alle waarschijnlijkheid gaan ook op maandag 15 en dinsdag 16 maart 2021 al een aantal stembureaus open. Ook hiervoor moet de bezetting worden geregeld.

Mensen die een handje willen meehelpen kunnen zich online melden bij de gemeente.

Reacties