Excursie: sporen zoeken in het Leudal

Foto: BCL

HAELEN – Om tijdens een wandeling door de natuur oog in oog te staan met een hert, een zwijn of een das heb je veel geluk nodig. Veel dieren komen pas in de schemering tevoorschijn en maken zich bij het zien van mensen meestal snel uit de voeten.

Dieren laten echter wel hun sporen achter, waardoor je toch te weten kunt komen welke diersoorten er in een gebied leven.

Aanmelden
Wil je graag eens met deze bril op door de natuur lopen en ontdekken hoe je die sporen kunt vinden? Ga dan mee met de gidsen van Groen Hart Leudal. Zij zullen er meer over vertellen tijdens de excursie ‘Sporen zoeken’. Deze excursie wordt gehouden op woensdag 23 september, van 09.30 uur tot 11.30 uur. De start is bij Bezoekerscentrum Leudal, aan de Roggelseweg 58 in Haelen. De deelnamekosten bedragen 3,50 euro, kinderen tot 12 jaar betalen slechts 1 euro. In verband met het coronaprotocol is aanmelden verplicht. Dat kan via [email protected] of telefonisch via 0475-49.70.10.

Reacties