Festival Leudal met Hart en Ziel levert 1200 euro op

Foto: Still ML5

HAELEN – Het Festival Leudal met Hart en Ziel, zondag in Trefcentrum Aldenghoor, heeft 1200 euro opgeleverd voor DiaNico en de Voedselbank.

Op het festival, dat ‘coronaproof’ werd gehouden traden muzikanten en dichters uit de regio belangeloos op.

Doneren
Organisatoren Dirk Albrodt en Liesbeth Schroen zijn zeer tevreden met het resultaat. Oorspronkelijk zou het een onlinefestival worden, maar uiteindelijk kon er – zij het met enige beperkingen – toch publiek aanwezig zijn. Dankzij de recette en de bijdragen van sponsoren werd zo een mooi bedrag bijeen gebracht. Mensen die er niet bij konden zijn maar toch graag een bijdrage willen leveren, kunnen altijd nog doneren via deze link of via [email protected] informatie opvragen met betrekking tot het banknummer.

Reacties