Stap in de virtuele wereld met de techniek van vandaag, om de verhalen van vroeger te beleven

Foto: Facebook gemeente Leudal

LEUDAL – Per 1 augustus zijn met de toevoeging van zes nieuwe locaties aan de ArcheoRoute Limburg nu drieenveertig archeologische belevingsplaatsen te bezoeken.

Nieuwe locaties binnen de route zijn onder meer de Klockeberg in Baexem en kasteel Ensenbroeck in Kelpen-Oler.

Archeoloog
Voor het einde van dit jaar komen er nog tien locaties in Limburg bij. Op locatie ontdekken bezoekers de verhalen achter archeologische vondsten in Limburg. Ze staan oog-in-oog met een virtuele archeoloog. Hij laat zien wat zich in de geschiedenis op diverse plekken in Limburg heeft afgespeeld. Een stap in de virtuele wereld met de techniek van vandaag, om de verhalen van vroeger te beleven. Bezoekers doen dit alleen of met hun partner of gezin, met hun eigen smartphone op een zelfgekozen moment. Daardoor is een bezoek aan de locaties van de ArcheoRoute Limburg volledig coronaproof. Download de ArcheoRoute Limburg App via deze website.

Reacties