Activiteiten Bezoekerscentrum Leudal weer van start: Waterprettoer

Foto: BCL

HAELEN – Na een lange tijd gesloten te zijn geweest in verband met het coronavirus, is vanaf zaterdag 18 juli het Bezoekerscentrum Leudal, inclusief het Leudalmuseum, weer geopend.

Uiteraard zijn alle volgens het RIVM noodzakelijke voorzorgsmaatregelen getroffen, om weer veilig bezoekers te kunnen ontvangen.

Kinderen
Ook de activiteiten die normaal gesproken het hele jaar door worden georganiseerd, worden weer langzaam opgestart. De eerste activiteiten die georganiseerd gaan worden zijn bedoeld voor kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar. Zo wordt op donderdag 23 juli van 10.00 uur tot 12.00 uur een Waterprettoer gehouden. Wat leeft er in en rond het water? Hoe hard stroomt het en waar naartoe? Wil je ook mee op onderzoek en de antwoorden vinden op onder meer deze vragen, ga dan mee met de gidsen van Groen Hart Leudal. De startlocatie is bij Bezoekerscentrum aan de Roggelseweg 58 in Haelen. De deelnamekosten bedragen 3,50 per kind. Graag vooraf aanmelden via [email protected] of telefonisch, tijdens de openingsuren van het Bezoekerscentrum, via 0475-49.70.10.

Reacties