Zomer vol activiteiten voor kids uit Leudal

Foto: Pixabay - palichka (CC0-Public Domain)

LEUDAL – De zomervakantie staat weer voor de deur. Voor veel mensen is die dit jaar net even anders dan anders.

Sommige van hen gaan misschien een keer niet (of niet zo lang) op vakantie.  Anderen blijven dichter bij huis. Maar niet getreurd voor de thuisblijvers: Ben Bizzie heeft samen met het team van Leudal Leeft deze zomer een heleboel gave activiteiten op het programma staan voor de kinderen in Leudal. Doe jij ook mee?

Aanmelden
Vanaf 13 juli trekken Ben Bizzie en het team van beweeg- en cultuurcoaches van Leudal Leeft de dorpskernen van Leudal in. Ze hebben een tof zomerprogramma boordevol sport-, spel-, muziek- én cultuuractiviteiten samengesteld. Natuurlijk houden ze hierbij nog steeds rekening met de richtlijnen van het RIVM. Iedereen is welkom, maar er mogen maar 30 kinderen per activiteit meedoen. Daarom is aanmelden op voorhand verplicht. Dat kan via www.leudalleeft.nl. De activiteiten vinden plaats op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, zowel in de ochtend als in de middag. Benieuwd wanneer er activiteiten bij jou in de buurt zijn? Kijk hier naar het programma en meld je snel aan.

Reacties