Online coronaproof pubquiz: ‘Ik hou van Leudal’

Foto: Pixabay - 472301 (CC0-Public Domain)

LEUDAL – De gemeente Leudal organiseert voor de eerste keer een online pubquiz.

Het wordt een gezellige avond vol gekke vragen, weetjes en verrassingen over het buitengebied van Leudal. Je kunt van huis uit meedoen, lekker op de bank, samen of alleen. En er zijn mooie prijzen mee te winnen!

Teamcaptain
De online pubquiz vindt plaats op woensdag 1 juli van 19.30 uur tot ongeveer 20.45 uur. Vanaf 19.00 uur is de online ontvangst. Woon je in één huis dan kruip je samen op de bank. Zo niet, dan kun je ook coronaproof spelen door met elkaar te bellen of appen over de antwoorden op de vragen. In beide gevallen geeft de teamcaptain de antwoorden door.

Twee schermen
Iedere speler of team heeft een internetverbinding en twee schermen nodig. Dit kunnen laptops, pc’s of tablets zijn. Op het ene scherm volgen deelnemers de quiz. Op het andere worden de antwoorden op de vragen ingevuld. De online pubquiz wordt gefaciliteerd door Upbeatles. De link naar de quiz en het antwoordformulier zijn vanaf één dag voor de uitzending te vinden op hun You Tube-kanaal. Wil je meedoen, meld je dan alvast aan via het evenement Pubquiz van de gemeente Leudal op Facebook.

Buitengebied
De online pubquiz ‘Ik hou van Leudal’ is een initiatief van de gemeente Leudal, die op dit moment werkt aan de omgevingsvisie. Daarom praat de gemeente met inwoners en ondernemers over hun beleving van en wensen voor het buitengebied. Met het buitengebied wordt alles bedoeld wat niet bebouwde kom is. In het buitengebied wonen mensen maar vinden we ook natuur, toerisme en recreatie, landbouw en andere werkgelegenheid. Alles bij elkaar gaat het over zo’n 15.000 hectare van onze gemeente.

Reacties