Herbergier Grathem is op zoek naar jou!

Foto: De Herbergier Grathem

GRATHEM – De Herbergier is een zorgformule voor mensen met geheugenproblemen, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Inmiddels zijn er 42 Herbergiers in Nederland, waarvan een aantal in oprichting.

In Herbergier Grathem wonen 15 mensen, die de ruimte wordt geboden om zoveel mogelijk het leven voort te zetten zoals ze dat altijd geleid hebben.

Eigen ritme
Hun eigen ritme en gewoontes worden gevolgd en er wordt gewerkt zonder enige vorm van bureaucratie. Door uit te gaan van wat de gasten nog wél kunnen en ze zoveel mogelijk mee te blijven nemen in het gewone leven, biedt de Herbergier hen een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. De zorgondernemers van Herbergier Grathem wonen zelf ook in de Herbergier en zijn 24/7 beschikbaar voor de gasten. Om hen hierbij te ondersteunen zijn zij op zoek naar een enthousiaste en betrokken verzorgende.

Solliciteer
Heb jij ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen met geheugenproblemen? Ben je creatief in het bedenken en aanbieden van zorg en begeleiding? En ben je een zelfstandige werker met de ambitie om de zorg beter en leuker maken? Solliciteer dan snel!

06-23 83 53 18 (Saskia)
06-41 49 33 56 (Jeroen)
E-mail: [email protected]
www.herbergier.nl/grathem

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen