Wok Plaza Horn: afhalen, bezorgen en binnenkort ook weer gezellig aanschuiven…

HORN – Nog heel even geduld, vanaf 1 juni worden de regels voor de horeca versoepeld. Maar ook tot die tijd kun je nog eenvoudig genieten van alle heerlijke, gevarieerde gerechten die Wok Plaza – aan de Heythuyserweg 20 in Horn –  je voorschotelt…

Je kunt jouw bestelling eenvoudig telefonisch plaatsen en daarbij bovendien kiezen uit een uitgebreid menu van smaakvolle wokgerechten, traditionele gerechten uit de Chinese keuken, maar ook sushi en de oorspronkelijk uit Hawaï afkomstige poké bowls.

Bezorgen
‘Desgewenst worden bestellingen binnen Leudal boven de 25 euro, exclusief de bezorgkosten van 3 euro, ook thuis bezorgd’ legt mevrouw Hu uit. ‘We zijn elke dag geopend, van 16.00 uur tot 22.30 uur, behalve op maandag.’ Haar partner leidt ons rond door de zaak, die nu nog leeg is.
Maar binnenkort hoopt Wok Plaza u ook weer ter plekke te mogen begroeten aan tafel. Vol trots wordt de sfeervolle verlichting in het restaurant getoond, waaronder de gasten dan weer kunnen genieten van al het lekkers dat de zaak te bieden heeft. Reserveren kan natuurlijk ook nu alvast, via de website.

All-in
Op die website kun je ook terecht voor de prijzen en scherpe aanbiedingen ten aanzien van wokken, all-in wokken én de daaraan gekoppelde voorwaarden. Zo kunnen kinderen van 3 tot en met 11 jaar voor de halve prijs smikkelen. Maar mocht je dus écht niet meer kunnen wachten tot 1 juni en nu al trek hebben gekregen, bel dan naar 0475-58.16.16.

 

Reacties