Nieuwe priklocatie op voormalige VSO-school Ortolaan

Foto: Pixabay - Antonio_Corigliano (CC0-Public Domain)

HEYTHUYSEN – Vanaf maandag 11 mei komt de priklocatie van het Laurentius Ziekenhuis, aan In de Neerakker in Heythuysen, te vervallen. De nieuwe locatie is in de voormalige VSO school Ortolaan, aan de Graaf van Loonlaan 2.

U dient vooraf telefonisch contact op te nemen voor het maken van een tijdsafspraak via 0475-38.30.79

Klachten
Om drukte te voorkomen word u verzocht  -indien mogelijk- alleen te komen. Alleen op deze wijze kan de bloedafnamedienst op deze nieuwe locatie worden verzorgd. Heeft u klachten zoals hoesten, koorts of benauwdheid, dan wordt u verzocht dit vooraf te melden via het bovenstaande telefoonnummer. Voor overige vragen kunt u ook bellen naar 0475-38.22.22.

Reacties