‘Hand in hand’ tijdens Koningsdag met Leudal Leeft

LEUDAL – Vanwege de coronamaatregelen gaan de Koningsspelen dit jaar niet door. Maar Ben Bizzie kan natuurlijk niet de hele dag stil blijven zitten…

Hij heeft daarom, samen met de beweegcoaches van Leudal Leeft, allemaal leuke en sportieve dingen bedacht voor jong en oud. In heel Leudal brengt Ben Bizzie zo honderden kinderen en ouderen samen én op gepaste afstand in beweging op vrijdag 24 april.

Handcreaties
Ben Bizzie heeft veel in petto! De beweegcoaches Patricia en Renee hebben er zin in. ‘De hele week kunnen kinderen lekker creatief en sportief aan de slag. Zoals oefenen voor de Ben Bizzie Dans of het maken van de mooiste handcreaties. Veel staat in het teken van het thema hand in hand, ook al kunnen we nu niet echt elkaars handen vasthouden. Iedereen kan toch meedoen, je moet het dus figuurlijk zien.’ zegt Patricia.

Live
‘We sluiten de week op vrijdag 24 april af met Ben Bizzie Live, om 13.00 uur, met de Beweegbingo waar ook ouderen aan mee kunnen doen’ licht Renee toe. Via een link op de website kan iedereen digitaal inschakelen. Tot slot heeft Ben Bizzie voor alle kinderen een speciale uitgave van het Ben Bizzie Boek, vol spellen om samen met het gezin te spelen.

Beweegbingo
De Beweegbingo is voor alle leeftijden. Iedereen kan meedoen en in beweging komen. Er is een speciale bingokaart gemaakt voor ouderen, waarmee ook zij kras en krachtig kunnen blijven. En natuurlijk mogen papa’s, mama’s, opa’s en oma’s ook aansluiten bij de Ben Bizzie Live Koningsspelen! Beweeg jij mee? Ontdek alle (digitale) activiteiten, bingokaarten, sporten en spellen op www.benbizzie.nl. Of volg alles via Facebook @leudalleeft.

Reacties