Kelpen-Oler, Grathem, Hunsel en Ell gaan voetballen onder de naam DFO ’20

Foto: Facebook DFO '20

KELPEN-OLER – De samengevoegde voetbalclubs RKESV (Ell), RKHVC (Hunsel) en GKC (Grathem en Kelpen-Oler) gaan spelen onder de naam DFO ’20.

De kleuren van deze clubs komen ook terug in het nieuwe tenue: zwart met een horizontale baan in de kleuren blauw, groen, rood en geel.

Enquêtes
DFO (Door Fusie Ontstaan) ‘20 gaat spelen op de nog te bouwen accommodatie aan de Oranjestraat in Kelpen-Oler. Het is de bedoeling dat in februari 2021 het nieuwe complex in gebruik wordt genomen. De naam van de club werd gekozen door de leden, na drie enquêtes. De eerste enquête leverde maar liefst 57 namen op. Favoriet waren naast DFO, Kratos (Griekse God van sterkte en kracht), UNITAS (Eendracht, eenheid, eensgezindheid) en VCL (Voetbal Combinatie Leudal). Aan die namen konden de voorvoegsels VV of FC en/of achtervoegsel ‘20 worden toegevoegd. In de beslissende ronde werden 158 stemmen uitgebracht op de uiteindelijke naam DFO ’20.

Reacties