Extra brengvoorziening tuinafval ingericht

Foto: Pixabay - Efraimstochter (CC0-Public Domain)

LEUDAL – Vanaf zaterdag 11 april is aan de Conenweg in Baexem een extra brengvoorziening ingericht, speciaal voor snoei- en groenafval van particulieren.

Deze brengvoorziening is alle zaterdagen van april tot en met oktober geopend van 8.30 tot 16.30 uur.

Geen bedrijven
De brengvoorziening is uitsluitend bestemd voor huishoudelijk tuinafval voor inwoners van de gemeenten Leudal en Maasgouw. Het aanleveren van tuinafval is gratis, maar wel beperkt tot maximaal 2m3 per week.. De brengvoorziening is alleen toegankelijk voor inwoners, niet voor bedrijven. Landbouwwerktuigen, vrachtauto’s en bedrijfswagens worden dan ook niet toegelaten.

Afvalpas
In verband met de maatregelen om het coronavirus in te dammen gelden aanvullende regels op de brengvoorziening. Zo worden maximaal vijf auto’s tegelijk op de brengvoorziening toegelaten. Dit kan natuurlijk wachtrijen opleveren. Er wordt op uw begrip gerekend. Volg voor uw veiligheid en de veiligheid van de medewerkers de instructies van de beheerder op. Denk in ieder geval aan uw RD Maasland Afvalpas.

Reacties