Redactie van Leudal.Nieuws.nl gaat voor de volle 100 procent door

Foto: CC0 (Public Domain)

LEUDAL – We verkeren in bijzondere, ook wel bizarre tijden. Maar de digitale wereld draait door en dus ook onze redactie. We doen onze uiterste best om jullie iedere dag van actuele informatie te voorzien.

Wij, van Leudal.nieuws.nl, richten ons op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maand verdubbeld. Bij alle tegenslag is dat tenminste nog wél goed voor de zichtbaarheid van onze adverteerders, stuk voor stuk ook lokale ondernemers.

Contact
Daarom: wil jij je naamsbekendheid vergroten? Heb je een belangrijk nieuwtje, actie of iets anders te melden? Laat het ons weten! Normaal gesproken komen we graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken, maar telefonisch kunnen wij ook veel laten zien. Neem contact op met onze salesmanager Leo Christiaens via e-mail: [email protected] Of bel hem via 06-11087527.
En heb je nieuwstips voor onze redactie? Dan kun je die uiteraard gewoon blijven sturen naar [email protected]

 

Reacties