Vastelaoves Promsconcert: de zevende Symfonie in roeëd, gael en greun…

Foto: Antoine Bongers

HEYTHUYSEN – Op zondag 16 februari om 14.11 uur is cultuurcentrum De Bombardon in Heythuysen weer het decor voor het Vastelaoves Promsconcert ‘Symfonie in roeëd, gael en greun’.

De Leudalzangers en het uit internationale muzikanten samengestelde Symfonie Orchestra Rosgialverde verzorgen, na de zes afgelopen succesvolle concerten voor een elke keer weer uitverkochte zaal, opnieuw een mix van bekende internationale melodieën en carnavalsschlagers.

Bariton
Voor dit Vastelaoves Promsconcert hebben De Leudalzangers de samenwerking gezocht met de bekende Belgische bariton Koen van Agtmael, die enkele bekende, licht klassieke nummers zal zingen. Ronald en Carien uit Weert zijn oude bekenden. Dankzij het vernieuwde repertoire zullen de optredens van deze solisten, samen met het symfonieorkest en het koor, het geheel weer een trendy signatuur geven. Het geheel staat onder leiding van dirigent Jan Mertens. De presentatie is weer in handen van Jacqueline Coolen.

Kaartverkoop
Het belooft weer een overtuigende knipoog naar de Night of the Proms te worden, waarbij het publiek alvast in de optimale vastelaovesstemming wordt gebracht. Kaartenverkoop bij Verheggen Mode, Dorpstraat 33 in Heythuysen of via [email protected] Entreeprijs in de voorverkoop is 15 euro, bij de deur 17 euro.

Reacties