Fieëstweekend op ’t Maxet van cv De Kakers

Foto: Facebook CV De Kakers Maxet

HEYTHUYSEN – Over een paar dagen barst ‘t Maxet weer uit haar voegen. Op 25 en 26 januari is het namelijk weer tijd voor hét feestje van het jaar: ‘t Fieëstweekend van cv De Kakers.

Op zaterdag is er het 48e Prinsebal. Prins Jeroen I zal samen met zijn adjudanten Wouter en Tim na een geweldig seizoen plaatsmaken voor de nieuwe prins van De Kakers.

Clown
De zaal opent om 20.00 uur en na het officiële gedeelte zal feestband Sjloetingstied er een mooi feest van maken, waarbij de bandnaam pas in de late uurtjes eer zal worden aangedaan. Op zondag is het vervolgens tijd voor het 26e Jeugdprinsebal. Jeugdprins Timo I en zijn adjudanten Saar en Niels laten het podium aan de nieuwe prins óf prinses… Vanaf 14.00 uur is de zaal open en na het uitroepen wordt de muziek verzorgd door de dj. Aan de kleintjes is ook gedacht; er is de hele middag een ballonnenclown aanwezig, die de mooiste creaties zal maken. Het feestweekend vindt plaats op Roorveld 36 in Heythuysen en de entree voor beide dagen is gratis.

Reacties