Voor de zesde keer Wereldlichtjesdag in Heythuysen

Foto: Pixabay - ChristinaZetterberg (CC0-Public Domain)

HEYTHUYSEN – Elke tweede zondag van december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op die dag steken over de hele wereld mensen om 19.00 uur kaarsje op, ter nagedachtenis aan overleden kinderen.

Mariet Zanders van Fading Uitvaartzorg organiseert dit alweer voor de zesde keer in Heythuysen. Zij nodigt dan ook iedereen uit om op zondag 8 december om 18.45 uur bijeen te komen op de R.K. begraafplaats aan de Sint Antoniusstraat in Heythuysen.

DiaNico
Om 19.00 uur worden dan de lichtjes aangestoken bij het monument ‘Ons kind’, waar het moment van samenzijn zal worden aangevuld met passende muziek en gedichten. Lichtjes zijn ook verkrijgbaar op de begraafplaats. De opbrengst is voor DiaNico. De vrijwilligers van DiaNico willen zich in Leudal inzetten voor onder andere senioren, mensen met een beperking en jonge gezinnen. Maar feitelijk kan iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken, op welk gebied dan ook, aankloppen bij DiaNico. Na afloop van de bijeenkomst bent u uitgenodigd voor een kop koffie bij De Bombardon. Voor meer informatie: bel 06-24.66.52.11 of mail [email protected]

Reacties