Muzifique brengt ‘La vie au creux de la main’: een muzikale reis dwars door Frankrijk

Foto: Facebook Muzifique

BAEXEM – Muzifique is een theatergroep bestaande uit Marjolein Cuijpers, Maartje Smedts en Henk Deters. Drie heel verschillende mensen, met ieder een eigen, sterke inbreng. Maar alle drie met één doel: het publiek een mooie voorstelling bezorgen.

Op zondag 20 oktober zal het vanaf 15.00 uur niet anders zijn in Theaterhoeve Horckerhof, wanneer ze met ‘La vie au creux de la main’ een programma brengen met Franse chansons en romantische verhalen.

Tuba
Van Limburg naar Brussel en via Parijs naar het uiterste zuiden van Frankrijk, zo zal de muzikale reis verlopen onder begeleiding van onder meer accordeon, gitaar en tuba. Brel en Piaf, maar ook Herman van Veen reist een eindje mee. Entree aan de Horckerstraat 5 in Baexem kost slechts 10 euro. Reserveren kan via [email protected] of telefonisch: 0475-45.12.38.

Reacties