Help de vogels de winter door

Foto: BCL

HAELEN – De herfst is weer begonnen. Veel vogels trekken naar warme oorden, maar er blijven ook veel vogels overwinteren in Nederland.

Andere soorten zijn weer op doortocht vanuit het noorden en bivakkeren tijdelijk in ons land.

Gevederde vriendjes
Ze kunnen allemaal soms best wat hulp gebruiken bij het vinden van voedsel. Welke kinderen tussen 6 en 11 jaar doen er mee om onze gevederde vriendjes van eten te voorzien? Als jij mee wilt helpen kom dan op dinsdag 15 oktober van 10.00 uur tot 12.00 uur naar het Bezoekerscentrum Leudal, aan de Roggelseweg 58 in Haelen. Wel graag aanmelden via [email protected] o.v.v. ‘Help de vogels de winter door’, of telefonisch via 0475-49.70.10 tijdens de openingstijden van Bezoekerscentrum Leudal. Deelname kost 3,50 euro per kind.

Reacties