Gratis paasconcert van Hornse Harmonie De Drie Horens in Theaterhotel De Oranjerie

Foto: Harmonie De Drie Horens

ROERMOND – Met familie en vrienden genieten van een klassiek concert, met na afloop de mogelijkheid om aan te schuiven voor een heerlijke paaslunch… Het kan eerste paasdag, zondag 21 april in Theaterhotel De Oranjerie. Harmonie De Drie Horens uit Horn verzorgt daar een prachtig programma.

Onder leiding van dirigent Frans Hendrikx opent het concert om 11.00 uur met El Camino Real, een compositieopdracht van de Amerikaanse luchtmachtkapel geschreven door Alfred Reed.

Eerbetoon
Daarna wordt vervolgd met de titelsong van de film Gettysburg en het prachtige Victory, als eerbetoon aan de V-foundation: een stichting die onderzoek naar kanker ondersteunt met als motto ‘Geef nooit op’. Bulgarian Dances is een vrije rapsodie in vier karakteristieke delen, waarin verschillende Bulgaarse volksliederen zijn verwerkt. Componist Franco Cesarini heeft de muzikale concepten aangepast aan het rijke klankenpalet van het harmonieorkest. Het concert wordt afgesloten met twee muziekwerken van de Spaanse componist Reveriano Soutullo: La Leyenda del beso (De legende van de kus) uit de gelijknamige Zarzuela en tot slot de Paso doble Puenteareas.

Brasserie
Het concert is gratis toegankelijk, ook als u niet deelneemt aan de lunch. Meteen na afloop van het concert wordt in Brasserie L’Orange een luxe uitgebreide lunch geserveerd. Een heerlijk buffet staat klaar met onder andere kippenpastei, kroketten, diverse koude vissoorten, carpaccio, soep en nog veel meer. De prijs bedraagt 24,50 euro voor volwassenen en 13,50 euro voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar (alle non-alcoholische dranken inbegrepen). Reserveren voor deze lunch kan via het telefoonnummer 0475-39.14.91.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen