Geen jaar meer wachten: opnieuw Zomercarnaval in Ell

Foto: Facebook v.v. De Vervaelers

ELL – Vandaag is het dan zo ver: de vastelaovend barst overal in Leudal los, waarover later veel meer. In Ell kijken ze echter nu al ver over ‘de daag’ heen, zodat je straks niet weer een jaar hoeft te wachten. Het zomercarnaval keert terug…

Met een uitverkochte feesttent was de eerste editie van Zomercarnaval Ell, waarmee VV De Vervaelers uit Ell haar 1×11 jubileumseizoen 2018-2019 opende, een geweldig succes.

Feestterrein
Op vrijdag 23 augustus 2019 is het daarom tijd voor een vervolg. De vastelaovend zal dan terugkeren op het feestterrein tussen de Magnoliastraat en Kampstraat in Ell. Met Moerepetazie uit Weert, voormalig LVK-winnaars La Bamba en Spik en Span, de Brabantse feestact Partyfriex en vele anderen gaat het dak er gegarandeerd af.

Tickets
Tickets zijn in de voorverkoop te bestellen via ticketkantoor.nl/shop/zomercarnavalell. Meer informatie over Zomercarnaval Ell en de artiesten is te vinden op facebook.com/vvdevervaelers.

Reacties