Kolkende kleuren op het Pleinfestijn

HEYTHUYSEN – Het leek misschien wat sneu, na de vervroegde lente in de februarimaand, dat de vastelaovend het met een stuk minder aangename weersomstandigheden moet doen. Maar daar trekt de rechtgeaarde ‘veerder’ zich natuurlijk helemaal niets van aan.

Sterker nog, op de negende editie van het Vastelaoves Pleinfestijn in Heythuysen zorgden de bezoekers en artiesten zelf wel voor voldoende temperatuur.

Hoondervel
Een kolkend kleurige massa genoot van het begin tot het eind van de vele hoogtepunten, waartoe het bezoek van LVK-winnaar Hoondervel uit Haelen zeker gerekend mocht worden. Maar het was vooral het geheel van muziek, sfeer en plezier dat de middag weer geslaagd maakte voor jong en oud. Topfotograaf Antoine Bongers was er bij om één en ander op eigen wijze prachtig vast te leggen.

Reacties