Bóntje Aovendje met voor de laatste keer Truy en Marie

Foto: V.V. De Kwakkert

HEYTHUYSEN – De artiesten hebben de eerste try-outs voor de Bóntje Aovendje van 2019 al weer achter de rug.

Prachtige sketches, buut en mooie muziek wisselen elkaar ook dit jaar weer af en zorgen voor gezellige, humoristische en kleurrijke avonden.

Pensioen
Het enthousiasme waarmee de uitvoerenden dit jaar weer aan de slag zijn gegaan kent geen grenzen. Het zijn dan ook twee bijzondere Bóntje Aovendje in De Bombardon. Truy en Marie, dé gezichten van de Bóntje Aovendj, hebben hun pensioen aangekondigd. Na de komende editie hebben de dames maar liefst 22 keer acte de présence gegeven. Reden te meer dus om voor die 8e of 9e februari een kaartje te kopen. De voorverkoop is gestart. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Verheggen Mode en bij Primera Plantinga, of online via www.de-kwakkert.nl.

Reacties

0