Feestweekend van CV De Kakers zet ’t Maxet op z’n kop

Foto: Facebook CV De Kakers

HEYTHUYSEN – In het weekend van 26 en 27 januari zal ‘t Maxet weer omgetoverd worden tot dé locatie voor het mooiste feestje van het jaar: ‘t Fieëstweekend van CV De Kakers.

Op zaterdag 26 januari is er eerst het 47e Prinsebal. Prins Roger I zal samen met zijn adjudantes Naïma, Resy en Yvonne plaatsmaken voor de nieuwe prins van CV De Kakers. De zaal opent om 20.00 uur en na het officiële gedeelte zal feestband ‘Pats!’ er een mooi feestje van maken, dat tot in de late uurtjes zal doorgaan.

Jeugd
Op zondag 27 januari wordt het feestweekend voortgezet met het 25e jeugdprinsebal. Jeugdprins Tijn I en zijn adjudanten Tuur en Fabian gaan na een geweldig seizoen afscheid nemen en geven het podium aan de nieuwe prins of prinses. De zaal is open vanaf 14.00 uur. Na het uitroepen zorgt de dj voor voortzetting van de feestvreugde. Aan de kleintjes is ook gedacht; er is de hele middag een ballonnenclown aanwezig die de mooiste creaties zal maken.

Het feestweekend vindt plaats op Roorveld 36 te Heythuysen en de entree is op beide dagen gratis.

Reacties