E-Village volledig in kerstsfeer

Foto: Pixabay - sobima (CC0-Public Domain)

ROGGEL – Tijdens de kerstvakantie, van 22 december tot en met 6 januari,  is E-Village in Roggel lekker veel én lang open! Van zondag tot en met donderdag van 13.30 uur tot 20.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 13.30 uur tot 22.00 uur.

Gezellig knutselen voor kerst: op zaterdag 22 december is er vanaf 15.00 uur weer een Games & Crafts middag. Dat betekent dat je die middag niet alleen kunt komen gamen, maar ook zonder bijbetaling mee kunt doen aan een kleine, creatieve workshop.

Sneeuwpopjes
Dit keer worden sneeuwpopjes gemaakt. Het is niet nodig om je van te voren aan te melden voor Games & Crafts. Voor de materialen en begeleiding wordt gezorgd en de workshop is voor alle bezoekers van de gamehal vrij toegankelijk.

Kerstkienen
Houd jij van kienen en ben je dol op leuke prijzen? Doe dan mee met het Kerstkienen op Tweede Kerstdag. Alle betalende bezoekers van E-Village kunnen gratis meespelen. De start is om 16.00 uur. Er zijn mooie prijzen te winnen. Wat dacht je van een spellenpakket, een koptelefoon of een Arcade Tafelgame? Beleef een gezellige kerstmiddag met de hele familie bij E-Village…

Open Dag
Zondag 27 januari is de jaarlijkse Open Dag. Van 13.30 uur tot 20.00 uur is E-Village vrij toegankelijk voor iedereen die benieuwd
is naar het gebodene. Je mag alles uitproberen! Die middag wordt ook een gloednieuw spel getest: Hover Ball. Beleef een totaal nieuwe manier van voetbal: in het donker met blacklight, muziek en het effect van de spectaculaire Hover Ball. Een spel waar gamen en bewegen perfect samenkomen.

Let op
Let op! Op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is E-Village gesloten. Op Kerstavond en Oudejaarsdag zijn de deuren wél open van 13.30 uur tot 20.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen