Dubbel feest voor Kwekerij Stals uit Ell bij uitreiking ondernemersprijs

Foto: ML5

HEYTHUYSEN – Woensdag werd voor de vijfde keer de Ondernemersprijs Leudal uitgereikt in De Bombardon in Heythuysen.

Kwekerij Stals uit Ell won zowel de Ondernemersprijs als de Rabo Publieksprijs.

Genomineerden
Joes Boonen presenteerde de bijeenkomst waar wethouder Piet Verlinden de ondernermersprijs uitreikte. De wethouder was gered uit een mogelijk pijnlijke situatie. Ëén van de andere genomineerden was immers FlexHotels uit Haelen, waarvan de exploitant als eigenaar van Landgoed Leudal  in een voortdurende juridische strijd verwikkeld is met de gemeente. Een andere kanshebber was Bluetea ICT uit Ittervoort. Guul Smeets, directievoorzitter van Rabobank Peel, Maas en Leudal reikte de Publieksprijs uit.

Reacties

article
14695
Dubbel feest voor Kwekerij Stals uit Ell
HEYTHUYSEN – Woensdag werd voor de vijfde keer de Ondernemersprijs Leudal uitgereikt in De Bombardon
https://leudal.nieuws.nl/2018/10/05/dubbel-feest-kwekerij-stals-ell-uitreiking-ondernemersprijs/
2018-10-05T08:22:04+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/10/05081640/20181004213940-1.jpg
Bluetea ICT, De Bombardon, dubbel feest, Ell, FlexHotels, Guul Smeets, Haelen, Ittervoort, juridische strijd, Kwekerij Stals, Landgoed Leudal, Ondernemersprijs Leudal, Piet Verlinden, pijnlijk, publieksprijs, uitreiking, Wilbert Hikspoors
Nieuws