Lokale websites Nieuws.nl in nieuw jasje gestoken

Foto: Nieuws.nl

LEUDAL – Waar ga je het eerste naartoe voor het nieuws uit jouw regio? Naar een van de inmiddels 409 lokale websites van Nieuws.nl. Alle sites zijn deze week in een nieuw jasje gestoken, dus ook die van jouw Leudal. Fris, strak, modern en uiteraard nog steeds lokaal…

De landelijke site Nieuws.nl brengt het laatste nieuws van Nederlandse bodem. De lokale websites zijn de nummer één voor het nieuws dat zich direct in jouw buurt afspeelt buurt. Of zoals wij zeggen: jouw wereld, jouw nieuws…

Videocontent
De websites zijn visueel ingesteld en in de toekomst zal er ook meer aandacht zijn voor videocontent. Wat leeft en speelt er in jouw regio en waar moet je zijn voor de beste restaurants en de leukste culturele plekjes. Dit en nog veel meer zal straks te zien zijn op de vernieuwde lokale websites. Als je al een vaste bezoeker was en je de site misschien nog ziet zoals die hoort te zijn, is het waarschijnlijk voldoende om je cachegeheugen even op te schonen om van het nieuwe design te genieten. We hopen je nog vaak terug te zien bij Leudal.Nieuws.nl…

Reacties

article
14690
Lokale websites Nieuws.nl in nieuw jasje
LEUDAL – Waar ga je het eerste naartoe voor het nieuws uit jouw regio? Naar een
https://leudal.nieuws.nl/2018/10/05/lokale-websites-nieuws-nl-nieuw-jasje-gestoken/
2018-10-05T07:51:19+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/10/04213119/MacBook_screenshotNW.jpg
Design, Leudal.Nieuws.nl, lokale nieuwssites, nieuw design, Nieuw jasje, visuele content
Nieuws