RKVB Baexem handhaaft zich in extremis: ook volgend seizoen derde klasse

Foto: Twitter RKVB

BORN – Het is blijkbaar het jaar van de ‘narrow escapes’ op voetbalgebied in Leudal. Na Roggel in de vierde klasse, wist ook het Baexemse RKVB zich in extremis te handhaven. De rood-blauwen blijven door een 1-2 overwinning in en tegen Born behouden voor klasse 3.

Held van de dag werd Rob Verkoelen door zijn winnende treffer.

Gevecht
Maar die viel niet voordat zich eerst een fel gevecht had afgespeeld, waarbij de thuisploeg na een uur spelen de openingstreffer in het nacompetitieduel scoorde via Remco Peeters. Diezelfde Peeters incasseerde vervolgens zijn tweede gele kaart op volstrekt onnodige wijze, waarmee hij de gasten uit Baexem weer terug in de wedstrijd bracht. Een breekpunt: op aangeven van Verkoelen schoot Joost Hendriks daarna de 1-1 in de kruising. Enkele seconden voor tijd reageerde Verkoelen zeer alert op de rebound, na een schot van Dennis Driessen. RKVB gered: de door de fans meegenomen fakkels konden ontstoken worden…

'

Reacties

article
13612
RKVB Baexem handhaaft zich in extremis
BORN – Het is blijkbaar het jaar van de ‘narrow escapes’ op voetbalgebied in Leudal.
https://leudal.nieuws.nl/2018/06/19/rkvb-baexem-handhaaft-zich-extremis-ook-volgend-seizoen-derde-klasse/
2018-06-19T09:33:48+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/197/2018/06/19093134/Df5qDGlXkAALZk1.jpg
Born, Dennis Driessen, derde klasse, Handhaving, Joost Hendriks, nacompetitie, Remco Peeters, RKVB, Rob Verkoelen
Sport